If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
A 3-a Operatiune Porti Deschise By STAR SERVICE Tulcea`` BRAINSTORMING``
Eu din pacate am prins numai distractia de dupa... ma cam oftic cei drept ca nu am reusit sa vin de dimineata, mai ales ca am vazut si pozele...
Toate bune si frumoase - pana s-a dezlantuit "taraful" distractia urcata la maxim, voia buna si nivelul din sticle coborat... au fost singurele motive care au lasat ca totul sa devina ceva de neuitat...
Mii de multumiri organizatorilor...
Back homme si eu...bagat vreo 2 ore de somn si pregatit de prelucrat pozele
Deci multumim StarService Tulcea pentru gazduire/eveniment ,multumim organizatorilor pentru buna dispozitie pe care ne-au oferit-o atat la Tulcea cat si seara la pensiune.
Merci Sony pentru sfaturi...stii tu care.
Prima parte de pozici...pozici diverse...vor urma si celelalte poze in functie de evenimentul care a avut loc.
Sa ne revedem in primavara sanatosi.
vai , vai dar cum kkt a ajuns mcv-ul acela splendid , acolo sus pe stanci
ps dati drumul la pozele de la betie si karaoke , nu-i nici o rusine , trebuie sa se stie cum va arata de acum incolo un eveniment logan club constanta , cap coada...
completeaza tu ca poti: 'la care eu nu am participat desi m-am spart in figuri ca inod finala cu catalizatorul si intermediara cu galeria la benzinari, pentru ca stiam ca pierd'
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment